Attraktioner

Attraktioner

  • CN TOWER

Toronto - biludlejning

Besøg denne ikoniske by og udforsk den største by i Canada med billig biludlejning i Toronto

Toronto er den største by i Canada. Med besøgende af forretnings rejsende, som besøger Canada's financielle center, og turister som kommer for at nyde søerne og parkerne. Toronto er en af de hurtigst voksende byer som er inkluderet i G7 Listen.

Toronto har mere end 5,5 millioner indbyggere, hvilket gør at den kommer in på en femteplads set i forhold til antallet af indbyggere i Nord Amerika. Alt taget i betragtning er det en god ide at booke biludlejning i god tid inden din rejse, så du er sikker på at få den bil du ønsker, især hvis du påtænker en Toronto Road Trip, som dit udgangspunkt.

Toronto er hovedstaden i Ontario, byen har nerve, det er en multikulturel by, som har en stor variation af fantastiske attraktioner og events. På gaderne kan man høre 128 sprog og dialekter. Måske er det mest kendte landemærke det verdenskendte CN Tower, det er et nationalt ikon og en af verdens højeste bygninger. De besøgende stryger til vejrs i elevatoren der tager 58 sekunder om at nå op til en 360 graders udsigt, hvor man blandt andet kan spise i den fine restaurant.

 

Parkering i Toronto

Hvis du vil parkere midt i Centrum af Toronto kan det blive svært at finde en parkeringsplads og det kan også blive dyrt, da man kan komme ud for meget højre parkeringsafgifter.

Selvom det er dyrt at parkere midt i Centrum kan du dog sagtens finde mange offentlige parkeringspladser og parkeringscentre andre steder i Toronto. Der er det almindelige priser baseret på timebasis eller et døgn. Toronto har også et offentligt parkeringsvæsen, som administrere adskillige gode parkeringshuse, som er billige at parkere i.

De fleste større hoteller i Toronto tilbyder både betjent og selvbetjent parkeringsservice. Men de tager ofte også et dyrt parkeringsgebyr. Du kan også finde god parkering ved mange af Torontos attraktioner, hvor du nøjes med at betale et fast dags gebyr.

Det er selvfølgelig også en mulighed at parkere ved vejen. Men du skal være opmærksom på at der de fleste steder er strenge parkerings regler langs vejen der skal overholdes, især, hvis du parkere i centrum. Så hold øje med parkerings skiltene langs vejen før du beslutter dig for at parkere og husk at have småpenge med til parkeringen.

Biludlejning i Toronto Lufthavn

Billeje fra Toronto lufthavn giver dig en nem måde at fortsætte din rejse fra denne massive canadiske lufthavn.
Toronto Lufthavn (lufthavnskode CPH), eller Lester B. Pearson International Airport er den travleste lufthavn i Canada og den 20. travleste lufthavn i verden. Med mere end 31,9 mio passagerer om året bør du sørge for at forudbestille biludlejning i Toronto lufthavn for at sikre, at du kan få adgang til en bil, før du starter din rejse.

Toronto information

Du kan finde flere facts om Toronto på Wikipedia

Når du skal rundt i Toronto kan du bruge Google Maps

På Torontos turistside kan du finde mange nyttige informationer

Vi kan anbefale at bruge Google søgemaskine til at finde mere information og besøge Byens webside

Vi ønsker dig en behagelig biludlejning