Biludlejning Vancouver

Biludlejning Vancouver i Canada

billeje vancouver

Du kan leje en bil i Vancouver ved at trykke på knappen Book bil Her. Vi sammenligner priser på biludlejning i Vancouver fra alle biludlejningsselskaber, og sørger for at du får den bedste pris på billeje.

 

Afhentning af bilen i Lufthavnen

Når du bestiller biludlejning hjemmefra, så undgår du de dyre priser når du afhenter bilen i Vancouver Lufthavn.  Normalt er det sådan at, hvis du venter med at leje din bil til du står i lufthavnen så bliver det altid dyrere da du har et akut behov.  Du kan derfor nemt springe køen over i Lufthavnen og være sikker på at den bil model du gerne vil have holder klar til dig  i lufthavnen og at du har lejet den til den billige pris.

Lufthavskoden for Vancouver er YVR. Når du ankommer og skal afhente din bil sker det kun få skridt fra terminalen, tæt ved parkeringspladserne. Vi sammenligner priserne fra National/Alamo, Avis, Budget, Hertz og Dollar/Thrifty, som alle er udlejningsselskaber der holder til i lufthavnen.

Som minimum anbefaler vi at du booker din bil 48 timer i forvejen for at være sikker på at den er tilgængelig.

 

Hvilke biler kan jeg leje

Der findes biler til leje i alle kategorier i Vancouver Lufthavn. Er du på udkig efter en mindre bil kan du gå efter en Mazda 2 eller Suzuki Swift. I mellemklassen finder du Dodge Caliber, er du ude efter en standard bil kan du vælge en VW Passat. Kan du godt lide at sidde højt og har du lyst til at køre SUV er der flere af slagsen: Ford Escape og Jeep Liberty er gode bud, eller er i mange kan du tage en stor Jeep Grand Cherokee. Er du ude efter lidt luksus kan du evt. Prøve en Chrystler 300 eller en Lincoln MKX. Det gode er at du har muligheden for at leje lige den type bil du ønsker. Tænk over den ekstra komfort der er ved at tage en større bil, især hvis du planlægger en Road Trip i British columbia Vancouver.

 

Kommer du i bil til Vancouver

 

Du kan køre fra USA til Vancouver blot ved at køre mod nord på I5 og passerer grænsen ved Peace Arch grænseovergangen. Fra grænsen, har du omkring 35 minutters kørsel til downtown Vancouver.
Hvis du allerede er i Canada, bare følg Canadas Highway 1, verdens længste sammenhængende motorvej til slutningen (eller næsten slutningen), og du vil finde dig selv i Vancouver.

 

Vancouver by

Vancouver er en by omgivet af skøn natur. Det er Canada’s største by på veskysten, hvor du finder både British Columbias Bjergkæde og Stillehavet på samme sted.  Om foråret møder man byen med naturen fra sin lyseste og skønne side.  

Når vinteren går på held og sommervarmen ruller ind over byen, kan man rigtig se at Vancouver er et yndet sted for aktive bådentusiaster,  der skal ud at sejle. Man ser mange folk i kajak i havnen og der kommer sejlbåde og store cruise skibe forbi.  Du kan selv leje en kajak ved Granville Island, eller du kan endda booke et sommer cruise til Alaska fra Vancouvers havneby.

 

Årlig Bilfri dag - Event

Bilfri dag - Denne årlige community-drevet bilfri dag er en dag fuld af sjov for alle aldre! Under festivallens timer, er hele strækningen fra East 1st Avenue til Venables spærret for trafik. Levende musik, underholdning, shopping, god mad og et massivt hav af mennesker nyder det - du ønsker ikke at gå glip af denne ene dag. Du kan finde flere informationer her: http://www.carfreevancouver.org/

 

Fra Vancouver til Whistler

Whistler ligger omkring to timers kørsel nord for Vancouver, på Highway 99. Whistler er en af ​​verdens bedste skisportssteder og var stedet for Vinter-OL 2010.

Whistler er et magisk sted hele året rundt og et besøg værd, enten på egen hånd eller som del af en tour. I løbet af vinteren, byder Whistler på noget af det bedste ski og snow boarding overalt i verden. I løbet af sommeren byder Whistler godt golf, tennis, cykling, vandreture, fiskeri, kajakroning, vandring og sightseeing.

Hele året rundt, vil du finde fantastiske restauranter, verdensklasse shopping og uforglemmelige indkvartering. Om sommeren er hotellerne meget rimeligt prissat.

Vejen til Whistler er spektakulær, så hvis du kører i bilen, ønsker du ikke at skynde sig.

Du kan finde masser af undskyldninger for at stoppe undervejs: Porteau Cove med sin campingområde og dykning, Shannon Falls, Chief, en enorm Granit masse, Britannia Beach, Squamish, Brackendale, hvor du vil se hundredvis af ørne om vinteren , Der spiser gydende laks, flere end du vil noget andet sted på jorden.

 

Vancouver information

Du kan finde flere facts om Vancouver på Wikipedia

Når du skal rundt i Vancouver kan du bruge Google Maps

På Vancouver turistside kan du finde mange nyttige informationer

Vi kan anbefale at bruge Google søgemaskine til at finde mere information og besøge Byens webside

Vi ønsker dig en behagelig tur og billeje

Du kan bruge TripAdvisor til af finde oplysninger fra andre rejsende der har besøgt Vancouver.

To top


Vis stort kort