Calgary - biludlejning

Biludlejning i Calgary Canada

billeje calgary

Calgary ligger i Alberta ved foden af Canadas Rocky Mountains og er kendt, som hjertet af New West ™ og ligesom Vancouver er byen et ideelt udgangspunkt eller slutpunkt for en Rocky Mountain Roadtrip i Canada.

 

Afhentning af bilen i lufthavnen

Når du skal på ferie til Calgary i Canada kan du afhente bilen i Calgary Lufthavn

Det nemmeste og billigste for dig er at leje bilen inden du tager af sted, da priserne altid er dyrere når du står i lufthavnen med akut behov for biludlejning.

Det er nemt for dig at booke bilen her fra siden på forhånd og springe køen over i Calgary Lufthavn. Du undgår at den bil du eller din familie har behov for er udlejet til andre og du sikre at du hurtigt kan komme videre på din ferie.

Det er ganske enkelt at afhente bilen når du lander i lufthavnen. Biludlejnings-centeret er placeret på samme niveau, som fly afgangene og det ligger på den anden side af vejen, overfor hovedterminalen. Du kan også tage elevatoren i lobbyen på modsatte side af vejen for folk der ankommer til lufthavnen, for at komme til biludlejnings kontoret.

Lufthavnskoden for Calgary er YYC og da der er rigtig mange rejsende der har brug for at leje en bil i Calgary lufthavn så findes alle de kendte biludlejnings virksomheder i det ovennævnte center, hvor du afhenter bilen. Vi sammenligner priser fra dem alle, både: AVIS, Budget, Dollar, Thrifty, enterprice, Hertz, National og Alamo så du kan være sikker på at du får den billigst pris på forhånd

Der er kun 20 minutters kørsel til downtown Calgary fra lufthavnen, og ca 1,5 til 2 timers kørsel til Canmore og Banff i de canadiske Rockies. Fremragende, velholdte veje fører ind til Calgary fra USA og andre dele af Canada, hvilket gør Calgary en meget tilgængelig by når du er i bil.

 

Hvilken slags bil har du brug for?

Rejser du med familien? Lej en bil i Calgary for at besøge den kendte Spaceport, Zoo eller Olympic Park. Hvis du er på forretningsrejse kan du nemt leje en luksus bil som har al den komfort du har behov for efter en travl dag.

 

Lej en bil i Calgary

Lej en bil i Calgary her fra siden og besøg Calgary Tower og oplev en fantastisk panoramaudsigt over de canadiske Rockies. Lej en bil eller minivan så du kan besøge Aero Space Museum. Med en lejet bil kan du køre til Crossroads, hvilket er Calgarys største marked.

 

Planlæg en weekend tur udenfor Calgary

 

Glem alt om slitage på dit køretøj og lej istedet en bil. Planlæg en weekend tur til Edmonton og besøg West Edmonton Mall, verdens største underholdnings-og indkøbscenter. Brug en Calgary udlejningsbil til at rejse til Glacier National Park.

 

Kørsel i Calgary

Loven i Alberta kræver at personer i biler bruger sikkerhedsbælte, og at personer på motorcykel bruger en hjelm.

Bemærk at fodgængere har retten til at bruge vejen i alle kryds, på nær de steder der er reguleret af trafiklys.

Med mindre at lyssignaler eller vejmarkeringer angiver det, så er det lovligt at dreje til højre ved rødt lys fra en tosporet vej til en anden tosporet vej, eller til venstre fra en ensporet vej til en anden ensporet vej.

Stop før du kører ind i et kryds eller over et fodgængerfelt. Fortsæt kun, hvis det er sikkert. Hold tilbage for biler der har grønt eller gult lys og fodgængere der har signal lys ved fodgængerfelter.

 

Fartgrænser

På normale veje er hastighedsgrænserne 50 km i timen (31 m.p.h) hvis ikke andet er angivet. Fartgrænsen for sidegader og gyder er 15 km i timen (9 m.p.h).

Ved legeområder er hastighedsgrænsen 30 km i timen (19 m.p.h) og det gælder fra kl 8:30 indtil en time efter solnedgang. I skole områder er hastighedsgrænsen også 30 km i timen (19 m.p.h) og loven gælder fra kl 7:30 til kl 17:00 hver dag skolen er åben. Husk på at nogle skoler i Calgary holder åbent hele året.

Overhaling i ovennævnte områder er ulovligt uanset hastighed og type af køretøj.

 

Foto og Radarkontrol

Der er opstillet foto radar kontrol langs alle hovedveje i alle afkroge af byen og i forstæder,  hvor beborene har ytret usikkerhed vedr. Trafik og høje hastigheder, især vedr. Overtrædelse af fartgrænserne.

 

Masser af parkering

Parkering er generelt gratis i Calgary på nær i midtbyen, hvor man skal regne med at betale 15 til 30 $ om dagen. I de fleste tilfælde er parkering gratis på offentlige veje efter kl 18:00 fra mandag til Lørdag og  hele Søndag. Man betaler i parkometer eller i billetfri maskiner styret at ParkPlus. Har du brug for mere information kan du gå til siden www.parkplus.ca eller downloade appen MyParking, hvis du har en iPhone telefon.

 

Kørsel til Calgary

Fra alle retninger, tilbyder en køretur til Calgary både gode veje og en uforglemmelig natur. Via Queen Elizabeth II (QE2) Highway kommer besøgende bilister til Calgary fra både syd og nord. Vejen strækker sig fra Montana grænsen nord til Edmonton og videre. Rejsende fra andre canadiske provinser ankommer generelt via Trans Canada Highway, som strækker sig fra vestkysten af ​​Canada mod øst. Calgary er ca. to og en halv times kørsel fra den amerikanske grænse eller tre timers kørsel fra Edmonton, seks og en halv times kørsel fra Saskatoon og en god 12 timers køretur fra Vancouver i godt vejr.

 

Klimaet

Somrene er varme og tørre, selv om vinteren har Calgary flere solskinstimer end nogen anden større by i Canada. Den berømte "Chinook" (en mild vestenvind) bringer en balsamisk, festlig stemning til byen flere gange hver vinter.

Vintrene er typisk klare, man kan opleve at temperaturen når under -30 ° C eller at det er mildt, hvor temperaturen kommer over 10 ° C  og ellers er det alt derimellem. Vejret skifter hurtigt fra dag til dag og time til time, så vær forberedt på alt.

Somrene er herlige med stor blå himmel, lejlighedsvis kommer temperaturen over 30 ° C.  Aftenerne er tempererede og behagelige. Sommerdagene er lange - ved slutningen af ​​juni går solen ikke ned før kl. 22:00.

Den første frost kommer typisk i midten af ​​september. Sneen flyver så tidligt, som september men bliver generelt ikke liggende på jorden, indtil November.

Det meste af nedbøren i Calgary kommer i foråret - nogle gange, som regn og til tider som sne. Men det milde vejr er sjældent mere end en dag eller to væk.

 

Calgary information

Du kan finde flere facts om Calgary på Wikipedia

Når du skal rundt i Calgary kan du bruge Google Maps

På Calgary turistside kan du finde mange nyttige informationer

Vi kan anbefale at bruge Google søgemaskine til at finde mere information og besøge Byens webside

Vi ønsker dig en behagelig tur og billeje

Du kan bruge TripAdvisor til af finde oplysninger fra andre rejsende der har besøgt Calgary.

To top


Vis stort kort