Canada - biludlejning

Canada er et stort land, og har meget at tilbyde besøgende afhængig af deres smag. Canada kan tilbyde besøg i nationalparker, vandreture, festivaler, skiløb og snowboarding for blot at nævne et par stykker. Book billig biludlejning i Canada for at sikre, at du ikke går glip af noget, som dette storslåede land har at tilbyde. Der er mange steder over hele Canada, hvor du kan hente din lejebil fra fx Toronto lufthavn, Montreal lufthavn, Montreal, Calgary lufthavn og Calgary.

Lejeenbil søger gennem flere af de store biludlejningsfirmaer såsom Alamo, Dollar og Hertz og sammenligner priserne, for at finde de bedste priser på din udlejningsbil i Canada. Du kan også tilføje eventuelt ekstraudstyr, du måske har brug for i din udlejningsbil så som en GPS, vinterdæk, snekæder og ski rack. Hvis du har brug for hjælp eller er usikker på noget, når du foretager en biludlejning eller reservation bedes du se under kundeservice.

Biludlejning Canada – kort fortalt
Uanset om du planlægger at besøge de store byer i Toronto, Montreal eller Quebec for at tage på sightseeing eller du ønsker at stå på skiløb i Whistler så kan vi forsyne dig med en bil for at opfylde dine krav og budget.

Canada Mini Guide
Canada dækker en meget stor landmasse, det næststørste land i verden. Canada er kendt for sit langt strækkende uberørte naturlige landskab, og det er en helt unik historie og kultur. Canada er et meget populært turistmål, og er også et af ​​de mest økonomisk rige lande i hele verden. Der er gode muligheder for at få billig billeje til en Road Trip i Canada. Grænsen mellem Canada og USA er den længste ubeskyttede landegrænse i verden.

Canada har to officielle sprog, engelsk og fransk. Alle byskilte og officiel dokumentation er produceret på begge sprog. Engelsk er det primære sprog overalt i Canada undtagen regionen Quebec. Når du besøger Quebec er det normalt relativt enkelt at kun bruge engelsk som talesprog, næsten hver canadisk statsborger er flersproget til en vis grad. Canadisk engelsk anvender en kombination af både britiske og amerikanske stavemåder, med lokale dialekter indfører franske ord som slang.

Canada er et land, der er defineret ved meget store afstande. Et område af enestående naturskønhed. Disse store afstande gør biludlejning, som en del af en feriepakke til et logisk valg. På nogle områder vil der være behov for at udstyre bilen med særligt koldt vejr udstyr.

Canada kan opdeles i seks forskellige områder. De atlantiske provinser fokuserer meget omkring maritim kultur, og er kendetegnet ved traditionelle fiskerbyer og rig folkemusik kulturarv. Quebec er det stort set fransktalende område i Canada, viser både stil og charme, frodig landbrugsjord og maleriske landsbyer spredt ud over landskabet. Ontario er den moderne kulturelle centrum i Canada, store søer, et betagende kystlandskab og små byer. Prairies, dette er det barske område i Canada, Rocky Mountains danner baggrund, med store skovrige dale og landsbyer. Britisk Columbia er hjemsted for den kosmopolitiske by Vancouver, store vintersport og uspoleret naturområde omgiver byen. The North er et arktisk område, der byder gletsjere, bjerge og store søer.

De største byer i Canada omfatter hovedstaden Ottawa, det er faktisk kun den 4. største by i Canada, som er populær blandt turister. Calgary er tæt på Rocky Mountains og var vært for de olympiske vinterlege i 1988. Edmonton er ofte kaldet "festival by Canada", med en tilsyneladende endeløs liste over festivaler både små og store, og hovedstaden i Alberta indeholder en række spændende oplevelser for turister.