Biludlejning Toulouse

Toulouse Billeje

Biludlejning i Toulouse er din billet til at nyde denne charmerende by i Frankrig, vi tilbyder blandt andet kompakte bybiler så du nemt kommer rundt.

Toulouse er smukt beliggende ved floden Garonne, og denne by er både kendt for at være centrum for den franske flyindustri til at have et af ​​de ældste universiteter på kontinentet. Ikke alene er verdens førende fransk aeronautiske producent "Airbus" baseret der, men det er også stedet for CNES Toulouse Space Centre.

Ovenstående gør Toulouse til et travlt sted at leje bil til forretning eller fornøjelse. Selvom Toulouse ligger tæt på områder, der har et middelhavsklima er det faktisk et tempereret klima, så du bør overveje, om du har brug for AC.

Toulouse biludlejning vidste du dette

Toulouse Universitet blev grundlagt i 1229. Med nærliggende 100.000 studerende er det den tredje største universitet i Frankrig med hensyn til størrelse.

Toulouse er kokke stedet for Midi Pyrenees regionen, som er den største franske region.

Den største producent af satellitter i Europa - Thales Alenia Space - er baseret i Toulouse.

Den franske kanal du Midi løber gennem centrum af Toulouse.

Toulouse er en charmerende og kompakt fransk by placeret på bølgende bakker, som giver dig en fantastisk udsigt over det smukke landskab. Byen er beliggende i den sydvestlige del af Frankrig nær Pyrenæerne og har lige under en halv million indbyggere.

Toulouse er bygget langs med ​​floden Garonne og var oprindeligt romersk, hvilket er årsagen til dens mange smukke bygninger.

Selvom meget af byen Toulouse bedst udforskes til fods, er det en fordel at leje en bil så du har mulighed for at se de fantastiske landsbyer, der omgiver Toulouse som fx: Albi, Carcassonne og Lourdes.

Biludlejning Toulouse lufthavn

Book din bil i god tid så kan du nemt afhente den i lufthavnen.

Du kan ankomme til Toulouse ved hjælp af den nærliggende Blagnac lufthavn hvorfra det vil tage dig 20 minutter at komme ind i centrum af byen. Fly går til Blagnac fra andre dele af Frankrig samt London, München og Frankfurt og Danmark. Toulouse Togstationen er to og en halv time fra Bordeaux og fire timer fra Marseille.

De første km ud af lufthavnen

Kørsel ud af Toulouse lufthavn?
Lufthavnen er en kort køretur fra D902 og D2, der fører i retning af byens ringvej. Her kan du enten køre ind til det centrale Toulouse eller flette og begive dig ud på de gode stille motorveje, der strækker sig ud i landskabet. Husk at have et par euro i baglommen for regionens betalingsveje.

Facts om Toulouse

Du kan finde flere facts om Toulouse på Wikipedia

Når du skal rundt i Toulouse kan du bruge Google Maps

På Toulouse turistside kan du finde mange nyttige informationer

Vi kan anbefale at bruge Google søgemaskine til at finde mere information og besøge Byens webside

Vi ønsker dig en behagelig biludlejning