Biludlejning i Oslo

Hvis du skal til Oslo i Norge er det en god ide a leje en bil så du nemmere kan komme rundt og opleve alle de fantastiske ting og steder Oslo har at byde på.

 

Sådan søger du billeje

Vi står klar til at finde de bedste tilbud på biludlejning i Oslo. Du udfylder blot felterne i vores booking motor med land, som Norge og afhentning i Oslo. Der er flere muligheder for afhentningssteder i Oslo da det er en stor by. Det er Norges hovedstad. Når du har udfyldt felterne trykker du bare på søg og venter et par sekunder, så har vi fundet de biludlejnings tilbud der er de billigste på det pågældende tidspunkt.

 

Valg af biludlejning

Er det kun dig selv der skal bruge en bil i Oslo er det måske en fordel for dig at vælge en af de mindre biler, hvis ikke du er ude efter større komfort, for da tilbyder vi biler i mellemklassen og helt op i sportsvogne og luksusbiler. Skal i hele familien af sted har vi også biler der passer til jer, hvor der er plads til alle.

 

Oplevelser

Oslo er en spændende by også for børn. Tag eventuelt bilen ud og se Oslo reptilpark, hvor i kan opleve et anderledes dyreliv. For de kultur interesserede bør man køre et smut til Vigeland Museum og parken, hvor man kan opleve den unikke nordiske mytologi og de flottese skulpturer. Parken er meget kendt for alle sine bronze og sten skulpturer der passer ind i naturen.

Er i til natur oplevelser kan i også bestille en tur på vandet med en fjordtaxi. Parker din leje bil ved havnen og tag på fisketur med fjortaxi, de arrangere ture for hele familien op til 11 personer kan i være. Så kan i opleve det gode fritids fiskeri i Oslo fjord.

Hvis luften fra en fisketur ikke er nok, kan i også selv komme ud i den friske luft på cykel, tag bilen hen til Opera Huset i Oslo hvor man kan komme på en fire timers cykeltur med alternativeoslo du kan booke en tur på forhånd. Cykelturen følger ikke de normale turist ruter, da det gælder om at se Oslo fra en ny vinkel. Den er guided og guiden taler Engelsk, Spansk, Italiensk så de fleste kan være med og du behøver ikke at kunne forstå norsk.

 

Lufthavne nær Oslo

Der findes 3 forskellige lufthavne nær Oslo med biludlejning. Du kan specificere den lufthavn du ønsker at afhente din bil i når du har trykker søg i vores booking motor. Du kan selvfølgelig også vælge at afhente ved et tilknyttede biludlejningsfirmaer inde i Oslo by.

De tre lufthavne hedder:

 

Nyttig info når du er i Oslo

Nød telefonnummer er: 112

Direkte telefonnummer til Politiet ved anmeldelser eller hjælp er 02800, du finer Politiets hjemmeside her