Bordeaux - biludlejning

Bordeaux biludlejning når det er bedst

Bordeaux er en elegant havneby der ligger ved Garonne floden tæt ved syd-vest kysten af Frankrig. Bordeaux er kendt som et af verdens største vin-centre.

Gironde-flodmundingen ligger lige nord for Bordeaux centrum. Dette er en sejlbar kanal, der er sammenløbet af Garonne og Dordogne floderne og danner den vigtigste arterie i Bordeaux-vindistrikt.

Byen Bordeaux er hovedstad i Aquitaine-regionen, som har haft lange historiske bånd til England. Selv i dag, nyder de lokale stadig at spille cricket. Men dette er også en region, der har mange kystområder og landdistrikter med hemmelige skatte.

Du kan arrangere biludlejning i Bordeaux med en afhentning i Bordeaux Merignac Lufthavn, i Merignac forstad Bordeaux knap 10 km vest for centrum.

Efter at have set byen, kan du køre syd vest til Arcachon på Atlanterhavskysten. Dette er en smuk badeby og centrum af Cote d'Argent, Sølvkysten, som strækker sig fra Biarritz i syd til Gironde-flodmundingen i den nordlige del. Arachon har en chik promenade og butikker, et spændende natteliv og endeløse strande.

Et besøg i Bordeaux-regionen handler om vinsmagning. Start din vin tour på St Emilion, en malerisk landsby på den nordlige bred af Gironde hvor romerne plantede de første vinmarker. På vinmarker og vingårde omkring landsbyen, er der en anden underjordiske verden af huler og gallerier. Kun få af disse anvendes som vinkældre. Du får brug for at leje en bil når du nemt skal rundt til vingårdene.

Pomerol, en af ​​de mindste af de Bordeaux vin betegnelser, der ligger langs St. Emilion til Gironde's højre side. Billedet af Bordeaux i FrancePomerol er vine, som Petrus først blevet populære i de seneste årtier og er kun blevet overskygget af både nabolandet St Emilion og de ​​bedre kendte vinmarker fra den venstre.

Den offentlige transport er meget begrænset i udkanten af Bordeaux og det er her at det med billeje vil hjælpe dig til at besøge de mange seværdigheder.

 

Biludlejning Bordeaux Lufthavn

Hvor finder man biludlejnings stederne?

 

Når du er kommet af flyet og har hentet din bagage, ligger de foran i lufthavnens ankomsthal, du finder dem i Bordeaux lufthavnen mellem hallerne A og B.

Hvad bør man købe toldfri?

Toldfri er kun tilgængelig på hjemrejsen. Hav dit boardingkort ved hånden og se de på forskellige vine og oste, som er skattefri for EU-borgere, i modsætning til tobak og spiritus.

Er der pengeautomater i lufthavnen?

 

Pengeautomater kan findes i ankomsthallerne A og B. Der er ingen vekselkontor, så hvis du har brug for euro, bør du veksle dem inden du tager hjemmefra.

Hvor er det bedste sted at spise?

 

Der er flere caféer og restauranter at vælge imellem, men Ouest tilbyder en regional smag af Frankrig. Smag kvalitetsvinene og køb evt. nogle med hjem.

Det gode tip

 

Bordeaux lufthavnens butikker og services lukker generelt tæt ved 21 tiden. Hvis du ankommer sent uanset årsagen, skal du ikke forvente gode spisesteder og lidt mad. Tag derimod selv lidt drikkelse, mad og et siddeunderlag med, hvis du har godt tid- og tag op langs bredden af ​​Garonne-floden (floden er kun 15 minutter væk).

Facts om Bordeaux

Du kan finde flere facts om Bordeaux på Wikipedia

Når du skal rundt i Bordeaux kan du bruge Google Maps

På Bordeaux turistside kan du finde mange nyttige informationer

Vi kan anbefale at bruge Google søgemaskine til at finde mere information og besøge Byens webside

Vi ønsker dig en behagelig biludlejning i Bordeaux