Billeje i Malaga lufthavn

 

Malaga by er ofte overset i iveren efter at komme til de kystnære resorts, men med en lejet bil, kan du bruge tid på stranden og i den historiske by. Den ældste resterende del er Quecha teatret, som stammer fra det 1. århundrede. Dybere inde i byen finder du den historiske gamle bydel, der stadig viser mange tegn på den mauriske indflydelse.

Højere oppe er fæstningen Gibralfaro og Alcazabar, en maurisk bastion og palads. Uden for byen, kan du tilbringe tid med at udforske bjergene bag kysten i denne del af Andalusien, hvor også om sommerluften er kølig.

Malaga Lufthavn Biludlejning - Vidste du det?

  •      Malagas lufthavn er opkaldt efter sin mest berømte søn Pablo Picasso.
  •      Malaga lufthavn var engang en militær lufthavn.
  •      Det er den 4. travleste lufthavn i Spanien.Malaga Lufthavn Mini Guide
Malaga er en af ​​Spaniens mest travleste lufthavne med fly til 120 lufthavne rundt om i verden, hvoraf 17 er i Spanien selv og 23 er i UK. Selvom Malaga er et vigtig knudepunkt så der er travlt i hovedterminalen, så vil du være forberedt og spare tid og stress bør du leje en bil i forvejen.

 

Malaga Lufthavn har to terminaler, som er forbundet via det øverste niveau af lufthavnen og de fleste af dens passagerer ankommer til Terminal 2.

Når du kommer gennem lufthavnen bør du holde styr på alle dine ejendele, hvor du kan se dem, da der har været rapporter om tidligere tyverier.


Den store efterspørgsel
på rejser til Malaga har betydet, at lufthavnen bliver udvidet med en ekstra landingsbane, en ekstra bagage karrusel og mere sikkerhed.

Men denne udvikling vil helt sikkert være til det bedre, og et splinternyt Holiday Inn Hotel er blevet bygget i nærheden. Parkeringspladsen, tilbyder nu 2.500 pladser, så parkering ikke bør være et problem. Der er også en gratis parkeringsplads i terminalen.

 

Malaga er Spaniens fjerde mest populære lufthavnen og dette er til dels på grund af sin ideelle beliggenhed på Costa Del Sol i det solrige Sydspanien. Aer Lingus, easyJet, Ryanair og Monarch er blot nogle af de mange flyselskaber, der har ruter til Malaga, som er specielt godt forbundet til resten af ​​Europa. Adressen er: Malaga Lufthavn, Avenida Garcia Morato, s / n 29.004, Malaga og telefonnummeret er 0034 952 048 838.