Biludlejning Lyon

Billeje i Lyon

Lyon er beliggende i Rhöne Alperne og den østlige centrale region i Frankrig. Lyon er en af de vigtigste byer i landet. Ikke alene er denne store by med næsten en halv million indbyggere, men byen har haft en betydelig indvirkning på den franske kultur i form af film, sport og arkitektur.

Desuden er meget af vores biludlejning i Lyon for kunder der er forretningsrejsende i dette store center for biotekindustrien såsom lægemidler. Med en bil du lejer, er du godt positioneret da mange større byer er en kort køretur væk, herunder Paris (320 km) og Torino (280 km).

Lyon, også stavet Lyons var engang kendt som silke hovedstaden i verden. I nyere tid, er Lyon nu kendt for sit vidunderlige franske køkken. Mange restauranter er tilgængelige til at prøve de franske lækkerier.

Da Lyon ligger midt imellem to fine vinregioner, er byen oversvømmet med fantastiske vine, fra markerne i Beaujolais og Cotes du Rhone, som producere nogle af de fineste vine i verden.

Kør i din udlejnings bil og se de historiske og arkitektoniske højdepunkter, som byen har at tilbyde. Dem, der søger efter biludlejning i Lyon kan også leje billeje i Lyon Lufthavn. Lufthavnen er opkaldt efter en fransk forfatter, der også var pilot. Skulle du komme på besøg i december, er der La Fete des Luminares (Lys festival).

Biludlejning Lyon Lufthavn

Lyon lufthavn (LYS) er også kendt som, Lyon Saint Exupery lufthavn og den servicere Rhöne Alpes-regionen. Med mere end 7,5 millioner passagere årligt, er dette den fjerede travleste lufthavn i Frankrig. Da lufthavnen ligger lidt udenfor centrum af Lyon så vælger mange besøgende at leje deres bil, og vi kan tilbyde mange gode udlejnings biler i alle prisklasser. 

Denne lufthavn er godt forbundet med offentlig transport, herunder TGV, men turister på ferie ønsker normalt at have den frihed der følger med når de lejer deres egen bil, hvilket giver godt muligheder for sightseeing og ture ud i det blå.

Parkering i Lyon Lufthavn

For kunder i Lyon lufthavn tilbydes der seks private parkeringspladser. De er alle meget sikre og tæt på Lyon Saint Exupéry lufthavn og er alle placeret inden for en ti minutters kørsel fra lufthavnen.