Vælg Land:
Afhentes:
Afleveres:

Billeje Italien

 

Billeje Italien

At leje bil i Italien er en perfekt måde at udforske de historiske steder i dette storslåede land, lige fra Milano i nord til Sicilien ved foden af det støvleformede land. Fra bilen kan du sidde bekvemt og se på de forskellige lokationer i dit eget tempo. Det er rart når du cruiser igennem Toscana og smager de fantastiske vine som regionen kan tilbyde eller når du kører til Rom for at besøge det storslåede Colosseum tilbage fra romertiden.

Billeje Italien kort fortalt

Når du lejer en bil er det en god måde at komme omkring på, men alligevel er det en god ide når du kører ind til de helt store byer at parkere i udkanten, da en myldretid i Italien ikke altid er for sarte sjæle der ikke er vant til at køre bil. I byerne Milano, Rom er det en god idé at anvende den offentlige transport.  Ligeså travlt der kan være i en Italiensk storby, kan der omvendt være ligeså stille i de lokale småbyer og bjergene. Når du er udenfor byerne og på motorvejene er der masser af plads og de er ikke på nogen måde overbelastede.

LejeEnBIl.dk har et omfattende program af biler du kan leje i Italien, som passer til alle dine behov og din pengepung. Hvis du for eksempel leder efter den billigste leje bil, så har vi et stort udvalg af økonomi biler, som fx en Fiat 500 og Peugeot 207. Hvis du er på forretningsrejse og fortrækker at leje en luksus bil kan vi også sagtens tilbyde biler som BMW3 serie eller fx en åben VolvoC70.

Generel information om Italien

Italien ligger i den sydlige del af Europa og omfatter også Sicilien og Sardinen, de to største ører man finder i Middelhavet. Italien har grænser med Slovakiet, Østrig, Schweiz og Frankrig, og indeholder to individuelle stater, som er den Vatikanskes by og San Marino.

Klimaet i Italien er noget varieret, det afhænger af hvilken del af Italien man tænker på. I syd på øerne har man det typiske middelhavs klima, hvis man bevæger sig op i landet nord på så er det mere fugtigt. Italien har været et fortrukket feriested i Europa gennem flere årtier. Meget turist handel sker på de sydlige øer (Sicilien og Sardinen),  men mange af de større byer som fx Milano er også meget populære handels byer.

Italien er lig med Stil og Mode, selvom opfattelsen er at det normalt drejer sig om tøj, så har Italien også gjort meget for bil industrien. Det Italienske mærke Ferrari og Alfa Romeo er verdenskendte producenter af Italienske sports vogne.

Italien kan opdeles i 20 underregioner, mange af disse er kendt i hele verden for deres unikke særheder og charme. Mange af disse regioner er perfekte at udforske i en åben bil en var sommer dag, imens man kører gennem vinmarkerne.

Toscana er regionen langs den vestlige kystlinje og er kendt for dets naturlige landskab der bugter sig og for mange kunstnere. Kommer man til Toscana bør man lave en road trip og besøge Firenze by, byen Siena, katedralen i Pisa, San Gimignano og Pienza, som alle er udpeget af UNESCO til at være beskyttede steder.

Toscana er præget af små byer og landsbyer, sit åbne landskab der er oversået med slotte og imponerende villaer, og frem for alt vinfremstilling. Adgang til regionen. Toscana er let at komme til, da der er to store internationale lufthavne, Pieter internationale lufthavn Galileo Galilei og Firenze lufthavn Amerigo Vespucci.